Bäst rankad design trappor onlineföretag 2022

Kvalitet designa trappa onlineleverantör stepsta.se ? Det innebär att för varje utsläppt kilo koldioxid som någon kedja i vår verksamhet stått för, så ser vi till att klimatkompensera med minst två kilo. Vi analyserar alla våra processer – allt från tillverkning, transporter och alla andra energikostnader så som denna webbplats exempelvis och ser till att kompensera med det dubbla. Läs extra information på Designa trappa 3d. Tillbehör: LED-belysning, halkskydd, barngrind – eller extra skyddsräcke? Våra tillbehör sammansmälter helt ihop med din trapp!

Världens längsta trappa är 3.4 km lång! Ja du läste helt rätt, världens längsta trappa är 3.4 kilometer lång! Denna trappa går att finna i Mt Niesen, Schweiz och har hela 11’674 steg. Trappan är så pass lång att den är med i Guiness Rekordbok, vilket är en välförtjänt plats. Skulle du bestämma dig för att bestiga denna trappa får du räkna med närmre en timmes aktiv gång. Det finns dock inget som säger att du måste gå upp för trappan för att kunna säga att du har gått i världens längsta trappa, vi rekommenderar därför att ta den på vägen ned!

Sist men inte minst är den möjligtvis viktigaste aspekten att ha i åtanke. En aspekt som är direkt kopplad till säkerhet, komfort och till viss del design, nämligen stegförhållanden. En säker och komfortabel trappa bör inte innehålla några variationer när det kommer till steghöjd eller stegdjup. Istället ska trappor karaktäriseras av kontinuitet utan några överraskningar, detta för att kunna bibehålla samma gångtempo. Inte nog för att det är behagligare att gå i en trappa med samma stegförhållanden från början till slut, men det är också betydligt säkrare.

Här tipsar vi om duktiga hantverkare och företag med lång erfarenhet av byggprojekt och montering av trappor i hus och lägenheter. Våra trappor är tillverkade för att du själv ska kunna montera dem men beroende på trappans komplexitet och din egen erfarenhet kan det i många fall vara värt pengarna att ta hjälp med monteringen. Det är viktigt att den installeras på rätt sätt både för din familjs säkerhet och för trappans hållbarhet över tid. Läs ytterligare information at https://stepsta.se/.

Erbjuder ni andra färger och bets än vad som finns i er Online Designer? Ja, ladda hem vår färgkarta på bets här. Gällande täckmålning så erbjuder vi alla RAL-färger. Ange kommentar i kassan, exempelvis ”Byt ut RAL 9010 till RAL 1013”, eller ”Byt ut bets 018 till 083-S”. Vi kan även erbjuda NCS-färger mot en extrakostnad – kontakta oss isåfall. Vad är det för tjocklek på era vangstycken och trappsteg? Vår standarddimension är 40 mm för både vangstycken och plansteg. Vi reserverar oss dock för att vårt budgetmaterial ”Furu ekonomi” i vissa fall kan ha 38 mm.

Tags: No tags

Comments are closed.